ΚΟΥ-ΚΛΟ Θέατρο Κρήτης!

Το Σάββατο 17/12 στο 37ο Δ.Σ.Ηρακλείου οι Κου-κλο Θέατρο Κρήτης μας έκαναν να ανατριχιάσουμε από συγκίνηση, ελπίδα και όνειρα. Τα έσοδά της παράστασης “ΠΙΝΟΚΙΟ”, τα οποία κάλυψε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, δόθηκαν ΟΛΑ στο Spin The Wheel, μια ομάδα εθελοντών που ποδηλατούμε το καλοκαίρι 700χμ στην Αφρική με στόχο να προσφέρουμε σε 4500 παιδιά 15 δημοτικών σχολείων την απαραίρητη γραφική ύλη για να φοιτήσουν.

Οι Κου-κλο Θέατρο Κρήτης ειναι μια ομάδα με ποιότητα και έντονο παιδαγωγικό χαρακτήρα που μιλάει απευθείας στη γλώσσα και την καρδιά των παιδιών. Κάθε χρόνο ανεβάζει τις παραστάσεις και με διερμηνεία στην Νοηματική, ενώ έχει έντονη φιλανθρωπική δράση την οποία επιλέγει να κρατά στην αφάνεια.

Προσωπικά τους ευχαριστώ από καρδιάς, γιατί χωρίς δεύτερη σκέψη, πίστεψαν σε αυτή μας την πρωτοβουλία και την αγκάλιασαν με αγάπη βαθιά και αληθινή. Με εμπνέετε σε κάθε σας βήμα, με κάθε σας παράσταση, σε κάθε σας δημιουργία. Η παρουσία μας με κάνει καλύτερο άτομο και μου ανοίγει συνεχώς ορίζοντες και τρόπους να υπάρχω!

el Greek
X