Της Ιθάκης το ωραίο ταξίδι… φούσκωσε τα πανιά του Spin the Wheel προσφέροντάς μας ένα πολυαισθητηριακό υπερθέαμα για ακόμα μια φορά! Εξαιρετικές μουσικές, εικόνες και ερμηνείες πλημμύρισαν τον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου την Κυριακή 30/4/17, ταξιδεύοντάς μας σε μια πληθώρα θεματικών, στις πρωταρχικές ελπίδες και τους στόχους της ζωής, τους αγώνες και τις μάχες που κερδίζονται ή χάνονται στη διαδρομή προς την πολυπόθητη Ιθάκη!.

Τι να πρωτοπούμε για τους συντελεστές της παράστασης!! Για την εμπνευση, την ενέργεια, τον χρόνο αλλά κυρίως την αγάπη με την οποία συνεργάστηκαν ώστε να προσφέρουν αυτό το άριστο αποτέλεσμα! Η παρουσία σας, αν και εθελοντική, ήταν άκρως επαγγελματική, το ομαδικό πνεύμα και η συνεργασία εντυπωσιακή. Άνθρωποι με όραμα, κέφι, ζωντάνια και όνειρα. Η κάθε στιγμή μαζί σας ήταν ξεχωριστή!

Μια πραγματική έκπληξη ήταν για μας η παρουσία της Photoaid Greece, με τους εθελοντές φωτογράφους της, Γιώργο Ξηρογιάννη -ιδρυτή της πρωτοβουλίας- τον George Theodorakis, και Kallia Beladaki! Η σύμποια στην ιδεολογία των δύο ομάδων βάζει αυτή την γνωριμία στα highlights της βραδιάς. Παιδιά με χαμόγελο, όρεξη και διάθεση για προσφορά. Μας εντυπωσίασε ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζουν την κάθε φωτογράφιση: προσπαθώντας να “ακούσουν” τους αποδέκτες της δουλειάς τους μέσα πάντα από την δική τους μοναδική οπτική. Πηγαίνουν πέρα από την απλή αποτύπωση, και αναζητάνε να εντοπίσουν το “είναι” της κάθε εκδήλωσης, πλαισιώνοντάς την με το ανάλογο κείμενο, προσφέροντας ένα πλήρες “ημερολόγιο” της βραδιάς. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας και τις όμορφες αναμνήσεις που κάνατε ανεξήτιλες!

Και φυσικά, η βραδιά νοηματοδοτείται από την δική σας παρουσία! Ένα μεγάλο “Ευχαριστώ” σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, ενισχύοντας τον στόχο μας!

Η συνεισφορά σας, μια πεταλιά πιο κοντά στον στόχο!

http://photoaid.gr/projects-archive/spin-the-wheel-tis-ithakis-to-oreo-taxidi/#.WRDL68Sun8E.facebook

el Greek
X