Το ταξίδι μόλις αρχίζει!

Το ταξίδι είναι μια λέξη που σημαίνει πολλά για το σπιν. Είναι ο πυρήνας της σύλληψης του μιας και  προϋπόθεση να πραγματοποιηθεί ο σκοπός του spin the wheel ήταν μια ομάδα ανθρωπων να ταξιδέψει στο Μαλάουι και στην Τανζανια. 

Με πλοίο, αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, ποδήλατα. Τώρα φτάσαμε στην τελική ευθεία όπου 8 μέλη του spin the wheel είναι στην Αφρική. Από την Κρήτη, την Πελοπόννησο, τη Γερμανία βρέθηκαν στο Λιλονγκουε, την πρωτεύουσα του Μαλάουι και προετοιμαζονται, αγοράζουν γραφική ύλη, συναρμολογούν τα ποδήλατα και μπαίνουν στο δρόμο ποδηλατωντας για να δώσουν σε χιλιάδες παιδιά μια ευκαιρία να μορφωθούν.

 Πριν έρθει η ώρα του ταξιδιού αυτού, υπήρξε κι ένα αλλο, αλλιωτικο ταξίδι. Ήταν το ταξίδι των ιδεών, των συναισθημάτων, της ψυχής όλων οσων βοήθησαν στην υλοποίηση του. Ήταν αυτό που μας έδεσε και μας έκανε ομαδα, και βοήθησε τον καθένα από εμάς να ξεπεράσει τον εαυτό του, να τον γνωρίσει και να μάθει τι μπορεί, και τι δε μπορεί να κάνει. Τώρα όλοι εμείς που ζήσαμε το σπιν εκ των έσω καμαρώνουμε και είμαστε υπερήφανοι για τους ποδηλάτες μας που πραγματοποιούν την τελική ευθεία αυτης της διαδρομής. Και όπου κι αν είμαστε, ταξιδεύουμε μαζί τους με το μυαλο και την καρδιά μας.

el Greek
X