Μάθετε μία ξένη γλώσσα σε 3 ή 6 μήνες. 20+1 συμβουλές.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Μάθετε μία ξένη γλώσσα σε 3 ή 6 μήνες. 20+1 συμβουλές.

March 20 @ 19:30 - 21:30

Η Sofia Karfi ζει στην Ολλανδία από όπου και εργάζεται ως καθηγήτρια ξένων γλωσσών σε τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο μέσω online μαθημάτων.

Ξεκινώντας από την αγάπη της για την Ελληνική και την Γαλλική γλώσσα, το μικρόβιο για την φιλογλωσσία την οδήγησε στην ανάπτυξη μιας ριζοσπαστικής μεθόδου εκμάθησης νέων γλωσσών σε μόνο 3 μήνες.

Η ίδια αναφέρει:

“Η μέθοδος με την οποία δουλεύω πλέον αποκλειστικά είναι αποτέλεσμα έρευνας περισσότερο από 10 χρόνων του αγαπημένου όλων καθηγητή του ΑΠΘ Olivier Delhaye. Από εκείνον εκπαιδεύτηκα και χάρη σε αυτόν σήμερα κάποιος μαθαίνει μια οποιαδήποτε γλώσσα σε 3 ή 6 μήνες μόνο, ανάλογα με το χρόνο που διαθέτει για διάβασμα στο σπίτι.

Οι μαθητές μας μαθαίνουν τη γλώσσα, όπως ένα παιδί μαθαίνει τη μητρική του, χωρίς να διδάσκεται αναλυτικά όλους τους κανόνες γραμματικής. Ο καθηγητής μας λέει ότι λειτουργεί όπως μαθαίνουμε να κάνουμε ποδήλατο χωρίς να γνωρίζουμε όλα τα μηχανικά μέρη του ποδηλάτου.”

Έχοντας τόσο όμορφα συνδεδεμένα σαν κοινό οδηγό την Εκπαίδευση, η Σοφία καλεί όλους εμάς να παρευρεθούμε στην ομιλία της, να μάθουμε την μέθοδο της και να στηρίξουμε τον σκοπό του Spin the Wheel 2.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με ελεύθερη οικονομική συνεισφορά.

Ελάτε να κάνουμε πράξη ένα τόσο αντιπροσωπευτικό γύρισμα των τροχών πιο κοντά οχι μόνο στην Αφρική, αλλά και οπουδήποτε στον κόσμο εμπνέεται να ταξιδέψει κανείς, να μάθει, να συνεισφέρει.

Ανακαλύψτε την μοναδική Sofia Karfi στην σελίδα Language and Motivation και γνωρίστε την από κοντά 😉

Details

Date:
March 20
Time:
19:30 - 21:30
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/392576598191674/

Venue

Πολύκεντρο Νεολαίας Ηρακλείου
Ανδρόγεω 4
Ηράκλειο Κρήτης, 712 02 Greece